• _0003_DSC_0476

Gespecialiseerd Alfa Romeo Onderhoud

Geavanceerde apparatuur, kennis van zaken en een uitgebreide voorraad originele onderdelen. In onze werkplaats worden Alfa Romeo's van alle bouwjaren in uitstekende conditie worden gehouden. Onze monteurs zijn liefhebbers van Italiaanse auto's en van techniek. Een sterke mix van ervaring, kennis, ambitie en passie! Het zijn specialisten die uw auto graag onder handen nemen. 

Waarom onderhoud bij Wim Prins?

Als officieel Alfa Romeo dealer zijn wij het beste adres voor het onderhoud van uw Alfa Romeo. Waarom? Bij elke onderhoudsbeurt worden alle bekende zwakke punten van de betreffende auto extra gecheckt en worden updates uitgevoerd.

Heeft uw Alfa fabrieksgarantie, dan behoudt u deze alleen door uw Alfa door een dealer te laten onderhouden.

Als Alfa dealer hebben wij volledige ondersteuning van de importeur, wat onder andere bestaat uit regelmatige bijscholing van onze monteurs, berichtgeving van technische updates en technische ondersteuning door Alfa Romeo zelf. 

Gratis APK bij een onderhoudsbeurt.

Een APK keuring voor uw Alfa Romeo kost bij ons slechts €19,95 inclusief 4-gas test of roetmeting. Heeft uw auto echter ook een servicebeurt nodig en kunnen we dit combineren, dan is de APK keuring geheel gratis. Daarnaast zullen we bij afkeur een kosteloze herkeuring uitvoeren nadat de benodigde reparaties zijn uitgevoerd.

Wanneer behoeft uw Alfa onderhoud.

De onderhoudsinterval van een Alfa Romeo is per model verschillend en loopt uiteen van 20.000km tot 35.000km. Wanneer u in een jaar tijd niet het aantal kilometers rijdt van uw onderhoudsinterval, dan adviseren wij om jaarlijks een beurt uit te laten voeren.