• _0001_DSC_0480

Alfa Romeo Onderdelen

Alleen Alfa Romeo kent elk afzonderlijk detail en component van uw Alfa. Zij zijn in staat om onderdelen te ontwikkelen die de betrouwbaarheid, het comfort en de prestaties van uw Alfa langdurig zullen behouden. Bij Wim Prins vind u een magazijn vol met originele Alfa Romeo onderdelen. Ook voor zomer- en winterbanden, klassieke Alfa onderdelen, originele Alfa Romeo accessoires en originele Alfa Romeo merchandise kunt u bij ons terrecht! 

Originele onderdelen

Wij hebben alle reguliere originele onderdelen op de plank liggen om uw Alfa Romeo zo goed en correct mogelijk te onderhouden. Maar waarom perse originele onderdelen? Originele onderdelen voldoen aan de meest strikte ontwerp- en productievereisten, om aan de technische specificaties van uw Alfa Romeo te voldoen. Ze ondergaan een strikte test voor typegoedkeuring en diverse strenge kwaliteitscontroles om te garanderen dat ze voldoen aan veiligheids- en milieunormen.

Classic line, voor auto's ouder dan 5 jaar.

Wanneer een Alfa 5 jaar of ouder is, zien we vaak dat mensen het bij een reguliere garage gaan onderhouden met imitatie onderdelen. Dit is het moment dat de kwaliteit van de Alfa achteruit gaat. Niet alleen vanwege 'Alfa-onervaren' monteurs die er aan werken, maar ook vanwege de imitatie onderdelen. Om eigenaren van deze auto's een kwalitatief alternatief te bieden is er de scherp geprijsde Classic Line. Originele onderdelen voor Alfa's van 5 jaar en ouder, voor concurerende prijzen.

Olie en vloeistoffen

Uw motor behoeft de juiste olie. Veel mensen realiseren zich niet hoe essentieel dit voor de kwaliteit van uw motor is. De eigenschappen van de olie wanneer deze koud of warm, nieuw of oud is hebben grote invloed op de duurzaamheid van een groot aantal crusiale onderdelen in uw motor! Wij weten exact welke olie uw auto behoeft. Gaat u olie bijvullen? Informeer gerust bij ons welke olie u moet toepassen.

Gereviseerde onderdelen

Met het oog op het mileu, duurzaamheid en kosten biedt Alfa Romeo u voor diverse onderdelen de optie om een door de fabriek gereviseerd onderdeel toe te passen. Van deze onderdelen worden componenten bewerkt of vervangen om te voldoen aan dezelfde strenge eisen als een origineel nieuw onderdeel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een versnellingsbak, turbo of airco compressor.