• Banner 3, oude foto's
  • Banner 2, oude foto's
  • Wim Prins oude foto's
  • Banner 4, oude foto's
  • Banner 5, oude foto's

30 Jaar Prins Alfa Romeo

Als 16-jarige autogek werd ik gegrepen door het Alfa Romeo-virus. Toen de mogelijkheid zich voordeed kocht ik er direct één. Die knapte ik op en verkocht ik dan weer. Na eerst de nodige ervaring op te doen bij een lokale garage in Nunspeet besloot ik voor mezelf te beginnen aan de Harderwijkerweg. Ik begon hier samen met Hendri, Anton en Mark, die nog steeds deel uit maken van ons team. Hoewel het een kneuterige showroom was met rieten stoeltjes en grindtegels op de vloer, gebeurde er veel in dat pand. Wat hebben we hard gewerkt en wat hebben we een lol gehad. 
 
Het is alweer ruim 30 jaar geleden dat ik aan Alfa's begon te sleutelen, inmiddels heb ik een heel team achter me staan. We hebben allemaal passie voor het merk en dat vertaalt zich in de zorg en toewijding die we aan de auto's besteden. Alfa gekken zullen we altijd blijven.
 
Vriendelijke groet, Wim Prins

Een merk met emotie

Er zijn weinig merken waarbij emotie een grote rol speelt. Een Alfa Romeo koopt u niet vanuit rationeel maar vanuit emotioneel oogpunt. Een auto moet u raken. Keer op keer bent u trots wanneer u er in stuurt. De tijd en energie die in het design, chassis en onderstel wordt gestoken is cruciaal en geen bijzaak. Laat zien dat u een autoliefhebber bent met gevoel voor stijl! 
 

U bent welkom bij Wim Prins

Of u al 30 jaar Alfa Romeo rijdt of de eerste nog moet kopen, als liefhebber bent u meer dan welkom! We weten zeker dat we wat dezelfde taal spreken en dat we uw wensen kunnen vertalen in de aankoop of service van uw Alfa Romeo. 

Fantastisch team met passie voor het merk

Plezier hebben in wat je doet is erg belangrijk. ‘We hebben een fantastisch team. Een groep enthousiaste en gemotiveerde Alfa liefhebbers. Het team maakt het bedrijf. We zijn laagdrempelig, hebben een hoge service en een rotsvast vertrouwen van onze klanten.

 

Officieel Alfa Romeo dealer

Wim Prins is officieel Alfa Romeo dealer en een van de weinige die het merk al zo lang voert. Niet voor niets komen klanten uit alle hoeken van Nederland naar de Galvaniweg in Nunspeet om hun Alfa Romeo te laten onderhouden. Uw Alfa Romeo is bij ons, als officieel Alfa Romeo dealer, in de beste handen. Niet alleen omdat we jarenlange ervaring hebben, maar ook worden onze monteurs continue bijgeschoold en is onze werkplaats met de nieuwste en hoognodige apparatuur uitgerust. 

Bekijk direct het actuele aanbod van Alfa Romeo