Stelvio First Edition intro nederland (8)

Stelvio Preview-dagen bij Prins

U zult de eerste keer dat u de Stelvio ziet nooit vergeten. Alfa Romeo’s iconische kijk op design heeft de creatie mogelijk gemaakt van een compromisloze SUV. Met de ruimte en het comfort van een auto van dat formaat, en het rijgenot en de prestaties die alleen een echte Alfa Romeo kan bieden. Een onvergelijkbaar mooi interieur, hoogstaande innovatie en een ongeëvenaarde rijervaring.

KOM NAAR DE VIP PREVIEW:


Graag nodigen wij u uit voor een VIP PREVIEW van de Stelvio!
Op donderdag 9 maart a.s. van 17.00 – 21.00 uur.


Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u tijdens de introductiedagen op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart de Stelvio komen bewonderen.

 

Schrijf u hier in:

Alfa Romeo Stelvio VIP PREVIEW bij Wim Prins

U zult de eerste keer dat u de Stelvio ziet nooit vergeten. Alfa Romeo’s iconische kijk op design heeft de creatie mogelijk gemaakt van een compromisloze SUV. Met de ruimte en het comfort van een auto van dat formaat, en het rijgenot en de prestaties die alleen een echte Alfa Romeo kan bieden. Een onvergelijkbaar mooi interieur, hoogstaande innovatie en een ongeëvenaarde rijervaring. Op 9, 10 en 11 maart staat de Stelvio bij ons in Nunspeet voor een exclusieve VIP Preview. Schrijf u hiervoor in op: https://www.prinsalfa.nl/nieuws/stelvio-preview-dagen-bij-prins