Nieuwe 4C Spider website

Om de introductie van de 4C Spider op de Autosalon van Genève met het grote publiek te vieren, heeft Alfa Romeo een nieuwe 4C website gelanceert. Op de website vind u ook een nieuw digitaal instrument genaamd "Sky Experience". Een uitnodiging om de nieuwe 4C Spider te ontdekken, een auto die het rijplezier van een Spider combineerd met het essentiële sportieve karakter van de bekroonde 4C Coupé.

De hemel is een essentieel onderdeel van elke rijervaring in een Spider: onder een nachtelijke sterrenhemel, ondergedompeld in rood en oranje licht bij zonsopgang en zonsondergang, of onder de felle middagzon, ultiem genieten van de reis. Dat zijn de ingrediënten van de traditionele Spider rijervaring. De 4C Spider maakt die beleving dankzij zijn rijeigenschappen nog intenser. 

De nieuwe website probeerd die beleving zo goed mogelijk digitaal op u over te brengen. Ontworpen voor toegang vanaf de desktop computers of tablets en verkrijgbaar in vijf talen (Italiaans, Engels, Frans, Duits en Spaans), het project is het geesteskind van de Wedoo digital agency en concentreert zich op de "toegevoegde waarde" van Alfa Romeo 4C Spider, een auto die al de aantrekkingskracht behoudt, rijplezier en de prestaties van de 4C Coupé in een nieuwe spider-versie met een extra zeer speciale "accessoire": de hemel.

Ga naar www.4c.alfaromeo.com