Nieuw: Alfa Romeo MiTo Racer

We kunnen weer een heerlijke speciale uitvoering aan het MiTo gamma toevoegen: de Racer! De nieuwste special van de Alfa Romeo Mito combineert VINTAGE GEVOEL met MODERNE LOOKS. De stijl waar "cafe-racer" motorfietsen bekend om staan en zo geliefd door zijn! Alle moderne luxe is aan boord, evenals een speciaal vintage interieur waarin klassiek bruin 'Eco' leder is gecombineerd met sportieve zwarte zitvlakken en klassiek Alfa Romeo logo.

Naast het vintage interieur zijn er bronzen details toegevoegd waaronder een bronzen finishvlag op het dak, bronzen spiegelkappen en bronzen 17 inch wielen. Ook is er een nieuwe MICA kleur beschikbaar genaamd Grigio Ardesia. Bij de standaard uitrusting vind u onder andere het Uconnect multimediasysteem (met 5inch kleurenscherm en bleutooth telefoon en muziek streaming), dualzone climate control, cruise control, sport achterbumper, mistlampen en dakspoiler. De Racer is alleen leverbaar met de 100pk Turbo Twin-Air motor. 

Wij hebben er één direct uit voorraad leverbaar, uitgevoerd in Grigio Ardesia. Heeft u interesse in de MiTo in Racer uitvoering? Neem dan contact op met verkoop@wimprins.nl of bel 0341-257014. Tot ziens in Nunspeet! 

De nieuwe Alfa Romeo Mito Racer, direct leverbaar bij Wim Prins!

De nieuwe Alfa Romeo MiTo Racer. Direct uit voorraad leverbaar bij Alfa Romeo dealer Wim Prins. De nieuwste special van de Alfa Romeo Mito combineert VINTAGE GEVOEL met MODERNE LOOKS. Hij heeft een speciaal vintage interieur waarin klassiek bruin 'Eco' leder is gecombineerd met sportieve zwarte zitvlakken en klassiek Alfa Romeo logo. Daarnaast zijn er bronzen details toegevoegd waaronder een bronzen finishvlag op het dak, bronzen spiegelkappen en bronzen 17 inch wielen. Bij de standaard uitrusting vind u onder andere het Uconnect multimediasysteem (met 5inch kleurenscherm en bleutooth telefoon en muziek streaming), dualzone climate control, cruise control, sport achterbumper, mistlampen en dakspoiler. De Racer is alleen leverbaar met de 100pk Turbo Twin-Air motor. Wij hebben er een uit voorraad leverbaar! Meer weten? Kijk dan op www.prinsalfa.nl of neem contact op met verkoop@wimprins.nl