Internationale onthulling nieuwe Giulietta

Het officiële debuut van de 'nuova Giulietta' werd met een internationaal evenement gelijktijdig opgevoerd in vijf steden in Europa: een centraal evenement werd in Arese gehouden, maar ook in Turijn, Parijs, Madrid en Frankfurt. Een speciale onthulling waarbij Alfa Romeo ervoor koos om het samen met zijn werknemers te vieren. Ze kregen allen een uitnodiging om bij de preview te zijn en te genieten van een onvergetelijke avond vol muziek, plezier en "Alfa spirit".

De onthulling in Arese werd gehouden in het recent vernieuwde Alfa Romeo Museum "La Macchina del Tempo" (The Time Machine). Eregast was de Britse singer-songwriter Skin. De vele beroemdheden en de gasten dansten op haar muziek vergezeld door een groot aantal FCA medewerkers. Er kon geen betere locatie gekozen worden voor het Milanese debuut van nuova Giulietta: het is het "thuis" van het merk. Onlangs is het museum heropend voor het publiek en toont enkele van de beroemdste, innovatieve creaties van Alfa Romeo's. Voor de gelegenheid brachten de gasten ook een bezoek aan het Arese Motor Village dat zich op hetzelfde terijn bevindt. De futuristische showroom van het merk is een integraal onderdeel van het nieuwe Alfa centrum en omvat in aanvulling op het genoemde museum ook een boekhandel, een cafetaria, een documentatiecentrum, een testbaan en een evenementenhal.

Tegelijkertijd werd er een al even spectaculair evenement gehouden op het FCA hoofdkantoor in Turijn voor meer dan 5000 FCA medewerkers. Gast sterren als Piero Pelù, DJ Ringo en Marky Ramone, drummer van de legendarische band The Ramones, maakte het feest rondoom de facelift van de Giulietta compleet. Ook de onthulling in Madrid, Frankfurt en Parijs waren van hetzelfde formaat.

Alles specificaties en officiele persfoto's van de Giulietta vind u hier.

De nieuwe Alfa Romeo Giulietta, Global Launch 2016

Het officiële debuut van de 'nuova Giulietta' werd met een internationaal evenement gelijktijdig opgevoerd in vijf steden in Europa: een centraal evenement werd in Arese gehouden, maar ook in Turijn, Parijs, Madrid en Frankfurt. Een speciale onthulling waarbij Alfa Romeo ervoor koos om het samen met zijn werknemers te vieren. Ze kregen allen een uitnodiging om bij de preview te zijn en te genieten van een onvergetelijke avond vol muziek, plezier en "Alfa spirit". Meer informatie over de nieuwe Giulietta vind u op onze website: www.prinsalfa.nl