Giulia Pre-Launch Event geslaagd!

23 mei 2016

Één dag stond de nieuwe Giulia in onze showroom om alvast kennis te maken met trouwe Prins klanten. Zaterdag 21 mei hadden we speciaal voor deze klanten een nieuwe Giulia tot onze beschikking voor een VIP Pre-Launch event. Liefhebbers die niet langer konden wachten op de landelijke introductie in juni kregen de kans om bij ons in Nunspeet in alle rust alvast kennis te maken met de Giulia!

Het was een succes!

De interesse voor de Giulia was ook nu weer ongeëvenaard. Ruim 330 klanten hebben de Giulia in levende lijve mogen ontmoeten. Klanten hadden enkel zaterdag 21 mei de kans om de Giulia alvast te bewonderen (een maand voor de officiële Nederlandse introductie), maar omdat ze van 10:00 tot 20:00 uur welkom waren, heeft iedereen de kans gehad de auto rustig van binnen en van buiten te bekijken. 

Niet alleen was het Pre-Launch event op zich een groot succes, maar ook de Giulia zelf leek bij iedereen in de smaak te vallen, we ontvingen dan ook niets dan lovend commentaar! 

We danken dan ook alle bezoekers voor de gezelligheid en hun enthousiasme!

Officiele Nederlandse introductie eind juni.

Eind juni zal de nieuwe Alfa Romeo Giulia een landelijke introductie krijgen. Wij zullen hier in Nunspeet uiteraard veel aandacht aan besteden en we hebben tevens de eer om de Giulia te mogen introduceren op het Concours d’élégance in Apeldoorn begin juli.

Alfa Giulia Pre-launch bij Wim Prins, Mei 2016

Zaterdag 21 mei hadden we speciaal voor onze klanten een nieuwe Giulia tot onze beschikking voor het VIP Pre-Launch event. Liefhebbers die niet langer konden wachten op de landelijke introductie in Juni kregen de kans om bij ons in Nunspeet in alle rust alvast kennis te maken met de Giulia! Wilt u meer informatie over de Giulia? Op onze website vind u alle prijzen en specificaties: https://www.prinsalfa.nl/alfa-romeo-giulia/giulia/