Giulia: de details

Zoals beloofd weten we sinds de introductie van de Giulia in Geneve een heleboel meer over het langverwachte model. De Giulia beschikt over elementen die het merk in het verleden groot hebben gemaakt, namelijk: onderscheidend Italiaans design, state-of-the-art innovatie, optimale gewichtsverdeling, unieke technische oplossingen en de best mogelijke verhouding tussen gewicht en vermogen. Maar dat wist u natuurlijk al. Wat u nog niet wist hebben we hier even op een rijtje gezet.

Motoren

In Nederland zullen aanvankelijk deze motoren beschikbaar zijn:
  • Benzine: 2.0 TBI - 200pk - 330nm - 8 traps automaat
  • Benzine: 2.9 V6 Turbo - 510pk - 6 bak manueel
  • Diesel: 2.2 JTDm - 150pk - 380nm - 6 bak manueel of 8 traps automaat
  • Diesel: 2.2 JTDm - 180pk - 450nm - 6 bak manueel
  • Diesel: 2.2 JTDm Eco - 180pk - 8 traps automaat - 21% bijtelling

Uitvoeringen en extra's

De Giulia zal aanvankelijk leverbaar zijn in drie uitvoeringen: de Giulia, met standaard o.a. Forward Collision Warning, Lane Departure Warning en het Alfa Connect-systeem met 6,5-inch touchscreen. De Giulia Super, welke t.o.v. de standaard Giulia extra is voorzien van o.a. halflederen interieur, grotere wielen en een dubbele uitlaat. En dan natuurlijk de 510pk sterke Giulia Quadrifoglio

Alle aan te vullen met verschillende optiepakketten waaronder een aantrekkelijk Business pakket, Lusso pakket en Sport pakket

Lusso biedt onder meer 35-watt bi-xenonkoplampen, volledig lederen bekleding, automatisch inklapbare buitenspiegels en verwarmbare stoelen en stuurwiel. Sport biedt talrijke sportieve accessoires, zoals een met leder bekleed sportstuur en aluminium inserts.

Prijzen

Nederlandse prijzen voor de Giulia zullen in week 15 (april) bekend gemaakt worden. Om u een idee te geven: ze zullen in lijn lopen met zijn directe concurrenten in het D-segment, denk hierbij aan de BMW 3-Serie en Audi A4 waarvan de prijzen rondom de €40.000,- liggen.   

Wanneer is de Giulia te bestellen

Vanaf half april zullen we de eerste orders kunnen plaatsen, uiteraard zullen alle specificaties, brochures en prijslijsten t.z.t. beschikbaar zijn. Bent u graag als eerste op de hoogte van wanneer we uw bestelling kunnen plaatsen, schrijf u dan hier in als geïnteresseerde voor de Giulia.

Introductie Nederland

Eind juni zullen de eerste Giulia demo auto's bij ons in Nunspeet arriveren. De eerste bestelde orders zullen vervolgens in juli geleverd worden. Uiteraard kunt u rekenen op een feestelijk introductie, meer informatie hierover verwachten we u eind april te kunnen geven. 

Giulia kopen?

Bij interesse kunt u contact opnemen met een van onze verkopers via mail of telefoonnummer 0341-257014. Of schrijf u hier in als geïnteresseerde voor de Giulia.

Alfa Romeo op de Geneva Motor Show 2016

Deze video neemt u mee over de stand van Alfa Romeo in Geneve tijdens de Geneva Motor Show van 2016. Op de stand vind u onder andere de nieuwe Alfa Giulia Super, de nieuwe 2016 uitvoeringen van de Alfa Giulietta en MiTo. Meer informatie over de nieuwe Alfa Giulia, Giulietta en MiTo vind u op onze website www.prinsalfa.nl