Giulia Carabinieri

Avere rispetto per I caramba! Oftewel 'respect voor de Carabinieri' is iets wat Italianen absoluut hebben. Maar wanneer wij aan de Carabinieri denken hebben we vooral wat anders: beelden van een klassieke, donkerblauwe Alfa Romeo Giulia met een wit dak, blauw zwaailicht en CARABINIERI opschrift op de deuren! En er is goed nieuws: de Giulia komt terug bij de Italiaanse L'Arma dei Carabinieri! 

Een ware 510pk sterke Giulia Quadrifoglio zal de Carabinieri bijstaan de criminaliteit te onderdrukken en de gemeenschap te dienen. Op 5 mei heeft Sergio Marchionne, wiens vader overigens ook een trouwe dienaar was bij de Carabinieri, de twee speciale Giulia's aan de Carabinieri overhandigd. Uiteraard zijn ze traditioneel donkerblauw met een rode streep en een wit dak.

 

Mocht u spontaan een open sollicitatie willen doen bij de Carabinieri dan raden wij u aan even een kijkje te nemen op www.carabinieri.it. Hoewel u wellicht beter bij ons terrecht kunt om een nieuwe Giulia te kopen. Dat blauwe exterieur, witte dak en rode streep valt wel te regelen! 

Meer over de Giulia vindt u hier.