De pers in de Giulia

door Daan
01 juni 2016

De internationale pers heeft voor het eerst kilometers gemaakt met de nieuwe Alfa Giulia, het debuut is nu echt een feit. De introductie heeft traditioneel plaatsgevonden op Balocco, een circuit in Italië waar Alfa Romeo al 50 jaar zijn auto's test. 

Autojournalisten, bloggers en vloggers kregen allereerst de kans om de Giulia Quadrifoglio te ervaren vanaf de bijrijdersstoel, tijdens een 'hot-lap' met een van Alfa's testrijders. Daarna werden ze op pad gestuurd met een Giulia 2.2 JTDm en/of 2.0 TBI op de openbare weg. Als afsluiter van de dag namen ze plaats achter het stuur van de ruim 500pk sterke Giulia Quadrifoglio op Balocco. 

De reacties zijn stuk voor stuk ongekend goed, zowel van de diesel als van de benzine uitvoeringen van de Giulia! We hebben voor u een selectie gemaakt van de leukste video's:

Autovisie: een van onze favorieten! Autojournalist Werner Budding neemt plaats in zowel de Giulia als in de Giulia Quadrifoglio.

Evo: een zeer hoogwaarding Engels magazine. Redacteur Henry Catchpole neemt plaats in de Giulia Quadrifogio.

Seen Through Glass: een veel bekeken auto-vlogger uit Engeland test de Giulia op Balocco en is laaiend enthausiast!

Alles over de Giulia vind u hier!

 

Giulia review compilatie

De internationale pers heeft gereden met de nieuwe Alfa Giulia, het debuut is nu echt een feit. Autojournalisten, bloggers en vloggers kregen de kans om de Giulia en Giulia Quadrifoglio te ervaren De reacties zijn stuk voor stuk ongekend goed, zowel van de diesel als van de benzine uitvoeringen van de Giulia! We hebben voor u een selectie gemaakt van de leukste video's: Autovisie: een van onze favorieten! Autojournalist Werner Budding neemt plaats in zowel de Giulia als in de Giulia Quadrifoglio. www.youtube.com/watch?v=OqF4oBeNHjQ www.youtube.com/watch?v=f0Yi_iLONeg Evo: een zeer hoogwaarding engels magazine. Redacteur Henry Catchpole neemt plaats in de Giulia Quadrifogio. www.youtube.com/watch?v=1RFBx8lMLIE Seen Through Glass: een veel bekeken auto-vlogger uit engeland test de Giulia op Balocco en is laaiend enthausiast! www.youtube.com/watch?v=6acAf-91nSc Op onze website vind u meer over de Giulia: www.prinsalfa.nl/alfa-romeo-giulia