header Giulia Veloce

De nieuwe Giulia Veloce

Bij liefhebbers van klassieke Alfa's moet de nieuwste Giulia uitvoering als muziek in de oren klinken: VELOCE! Een modelbenaming die we kennen van een aantal roemrijke klassiekers en Italiaans voor 'snel'. De nieuwe Giulia Veloce is een welkome tussenstap van de Giulia Super naar de Giulia Quadrifoglio, en zal zowel qua vermogen als qua uiterlijk meer sportiviteit bieden ten opzichte van de Giulia en Giulia Super.  

Het design van de nieuwe Giulia Veloce

Zowel qua exterieur als qua interieur is de nieuwe Veloce uitvoering een lust voor het oog! Vooral voor het oog van de Alfa liefhebber die niet vies is van een flinke scheut sportiviteit! Waar de voorbumper subtiel is gewijzigd net onder de grille, is de achterbumper voorzien van een heerlijk grote diffusor met dubbele uitlaat! Daarnaast is er een nieuwe design 19 inch wiel beschikbaar of kunt u gaan voor de schitterende 19 inch Quadrifoglio wielen! Ook prijkt er uiteraard een Veloce badge op de voorschermen. Het interieur van de Veloce is voorzien van een stel heerlijke sportstoelen, aluminium schakkelflippers en is standaard afgewerkt met aluminium panelen. 

Motoren in de Giulia Veloce: 210pk JTDm of 280pk benzine

Met de Giulia Veloce laat Alfa Romeo het uiteraard niet bij alleen uiterlijk vertoon. Er is zowel een benzine als een dieselmotor beschikbaar, beide met een aangename vermogensupgrade: 210pk voor de 2.2 JTDm en 280pk voor de 2.0 Turbo!

Standaard met het nieuwe Q4 systeem en 8-traps automaat

Ook introduceert Alfa Romeo op de Veloce uitvoering het nieuwe Q4 systeem. Een qua techniek zeer geavanceerd systeem dat de tractie zo snel verdeelt dat de prestaties, de veiligheid en de efficiency op een ongekend hoog niveau staan. Ook blijft hierbij de beleving van achterwielaandrijving zo veel mogelijk behouden! 

Een Giulia Veloce 2.2 JTDm of 2.0 Turbo kopen?

De Giulia Veloce is vanaf heden te bestellen. De 210pk sterke 2.2 JTDm versie zal in november in productie gaan, de 280pk sterke 2.0 Turbo benzine zal in december in productie gaan.  

De prijs van de Giulia Veloce: vanaf €52.550,-

De Giulia Veloce 2.2 JTDm 210pk met 8-traps automaat en Q4 vierwielaandrijving is leverbaar vanaf €53.550,- inclusief BTW & BPM. De Giulia Veloce 2.0T 280pk met 8-traps automaat en Q4 vierwielaandrijving is leverbaar vanaf €52.550,-. 

Neem dan contact op met verkoop@wimprins.nl

Officieel: de nieuwe Alfa Giulia Veloce

De eerste officiele video van de nieuwe Alfa Romeo Giulia Veloce uitvoering. De Veloce is zowel qua vermogen als qua uiterlijk een overbrugging tussen het topmodel Giulia Quadrifoglio en de Giulia Super. De Veloce is leverbaar met een 210pk sterke 2.2 JTDm dieselmotor en een 280pk sterke 2.0 Turbo benzinemotor. Ook introduceerd Alfa Romeo op de Giulia Veloce voor het eerste het nieuwe Q4 systeem. Meer informatie hierover vind u op onze website: www.prinsalfa.nl Een nieuwe Giulia Veloce 210pk 2.2 JTDm of 280pk 2.0 Turbo benzine kopen? Neem dan contact op met verkoop@wimprins.nl