Alfa Romeo wintercheck 2018 1.1

Alfa Romeo Wintercheck 2018

Vanaf 15 november 2018: wintercheck uw Alfa Romeo!

De winter stelt hoge eisen aan uw auto. Het zicht is minder, de kou beïnvloedt de prestaties en het kan verraderlijk glad zijn. Om er zeker van te zijn dat uw Alfa Romeo u veilig de winter door brengt, kunt u ook dit jaar weer bij ons terecht voor een zeer uitgebreide wintercheck! 

Wintercheck actie: voor €12,50 met gratis ijskrabber

Voor slechts €12,50 controleert een monteur van ons uw auto op diverse punten die cruciaal zijn vóór u de winter in gaat! U hoeft dan in de wintermaanden alleen nog zelf uw ramen te krabben, maar als u er snel bij bent dan krijgt u de krabber van ons! Dus maak nu snel een afspraak via email of telefonisch op 0341-257014. 

Actie op winterbanden met originele Alfa Romeo wielen

Profiteer tot eind 2018 van scherpe aanbiedingen op complete wintersets voor de Alfa Romeo Giulia, Stelvio en Giulietta! Zo bieden we u bijvoorbeeld al voor €1.799,- een set 17 inch lichtmetaal inclusief winterbanden aan voor de Giulia. Een set donkere 20 inch wielen voor de Stelvio inclusief winterbanden kost u nu slechts €2.699,-. 

Bekijk alle prijzen op de brochure.

Gratis montage van Alfa Romeo winter-accessoires

Tijdens de wintercheck monteren we gratis originele Alfa Romeo winter-accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een originele Alfa Romeo dakkoffer, dakdragers, skidragers of een originele Alfa Romeo rubber matset. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Let op: niet alle accessoires zijn op voorraad. Wanneer u interesse heeft dan horen we dit graag vooraf!