Alfa Romeo MiTo Qv MY2014

Op de Motorshow van Geneve introduceerde Alfa Romeo de nieuwe MiTo QV. De meest sportieve en tevens snelste uitvoering van de MiTo MY2014 is vanaf nu te bestellen! Naast een nieuw multimedia systeem, nieuwe grille en nieuw stuurwiel is hij tevens te bestellen met TCT versnellingsbak en speciaal mat-grijs lakwerk.
Elke MiTo QV zal voorzien zijn van een aantal donker titanium kleurige delen zoals de spiegelkappen, deurgrepen, koplampomlijsting, achterlichtomlijsting, grille en 17” (of optioneel 18”) wielen. Ook het binnenwerk van de koplampen is donker.
 
Het interieur is voorzien van een speciaal sportstuur met vlakke onderkant, een instrumentarium met witte verlichting en Qv logo tussen de tellers, Qv instaplijsten, groene en witte stiksels, zwarte hemelbekleding en Competizione dashboard (carbon look). Daarnaast heeft de MY2014 MiTo Quadrifoglio Verde standaard het nieuwe Uconnect systeem met 5“ touchscreen en is opttioneel leverbaar met een navigatiesysteem ontwikkeld door Tom Tom.
 
De nieuwe QV is eveneens voorzien van een 170pk sterke 1.4 Turbo Multiair motor, welke wel een aantal updates heeft ondergaan ten opzichte van de vorige versie. De 170pk Turbo Multiair motor is bij de nieuwe Qv gekoppeld aan de snelle TCT versnellingsbak met paddle
shift!  
 
Optioneel op de Qv is een nieuwe speciale lak, Grigio Magnesio met matte finish! Daarnaast is hij aan te vullen met het Lusso packet, wat hem voorziet van panorama dak, stoelverwarming, Bose audio systeem en elektrisch inklapbare spiegels.
 
De 2014 MiTo QV is verkrijgbaar vanaf €26.950,- incl. BTW en BPM. De speciale matte lak kost €995,- euro extra, en het uitgebreide Lusso packet kost u €1.950,- extra. 
 
Heeft u interesse in een MiTo Qv? Neem dan even contact op via 0341-257014 of mail naar verkoop@wimprins.nl