Alfa Romeo Giulia test in Nederland

De nieuwe Alfa Romeo Giulia maakt een hoop los in autowereld. Niet alleen omdat een hoop mensen (inclusief wij zelf uiteraard) staan te trappelen om een nieuwe Alfa Romeo, maar ook vanwege de enorme potentie van de als eerst geintroduceerde Quadrifoglio uitvoering. Een 'gewone' Giulia laat echter nog even op zich wachten, zowel qua officiele specificaties als qua officiele foto's. Er was al wat informatie (al dan niet officieel) gelekt, maar nu hebben we ook wat rijdende beelden van iets wat lijkt op een 'gewone' Giulia, en wel in ons eigen land! 

Zowel in Amsterdam als op de A2 werd een Giulia duo gespot, een onmiskenbare Q uitvoering en een gecamoufleerd exemplaar dat lijkt op een 'gewone' Giulia. We verwachten dat Alfa begin Maart op de Geneva International Motor Show de regulier versies van de Giulia zal gaan onthullen. Ook gaan we er van uit dat we dan meer weten over de specificaties en als het even mee zit ook de levertijd. 

Heeft u interessen in de nieuwe Giulia en wilt u als eerste weten wanneer u uw order kan plaatsen en welke opties u aan kunt vinken.

Laat dan uw gegevens hiernaast achter, en u bent de eerste die het hoort!