Alfa Romeo design brand of the year

door Daan
06 oktober 2017

Alfa Romeo dwingt respect af.. zelfs in Duitsland!

Alfa Romeo is verkozen tot het ‘Design Brand’ van het jaar én de Stelvio is bekroond in de categorie ‘Large SUV’s’.. door Duitsers notabene! Daar valt niets meer aan toe te voegen!

Laten we daar toch maar wat meer over zeggen. Ruim 16.000 stemmen werden er uitgebracht door de lezers van het befaamde autoblad ‘Auto motor und sport’. Met ruim vijftig procent van de stemmen won de Stelvio in het segment voor grote SUV’s en Alfa Romeo werd voor het tweede jaar op rij bekroond als ‘Design Brand of the Year’ met zevenentwintig procent van de stemmen.

Vorig jaar ging Alfa Romeo ook al naar huis met een tweetal prijzen op zak: één voor de Giulia die in zijn klasse won, en de ‘Design Brand of the Year’ titel. De prijzenkast in Italië is op deze manier snel gevuld! 

Het beste nieuws is misschien nog wel dat deze design-hoogstandjes gewoon beschikbaar zijn bij uw Alfa Romeo dealer in Nunspeet! Neem voor onze volledige voorraad nieuwe Stelvio's en Giulia's een kijkje in ons aanbod of neem contact op met verkoop@wimprins.nl voor een passende offerte. Ook voor leaseprijzen of financiering kunt u uiteraard bij ons terrecht! Graag tot snel!

Alfa Romeo Stelvio - pure schoonheid

Schitterende beelden van Alfa's eerste SUV: de nieuwe Alfa Romeo Stelvio! Heeft u interesse in de nieuwe Stelvio? Neem dan contact met ons op en we maken een aantrekkelijke offerte voor u op! Ook voor leaseprijzen of financieringen kunt u uiteraard bij ons terecht. Kijk op www.prinsalfa.nl of neem contact op met verkoop@wimprins.nl