Alfa nieuws!

Welkom op de nieuwspagina! Hier vindt u niet alleen nieuws over Wim Prins, maar ook het laatste Alfa Romeo nieuws!

Nieuws

 • Bijzonder Giulietta koppel: Zo vader, zo zoon

  door: Daan
  08 september 2016

  Over smaak valt niet te twisten. Niet nodig ook, in geval van de familie Ligtenberg. Vader Jan en zoon Rob kochten onlangs respectievelijk een spierwitte Alfa Romeo Giulietta Veloce en een spierwitte Alfa Romeo Giulietta Veloce bij ons. Beide voorzien van een 240pk sterke 1750 TBi-motor, een TCT-transmissie, zwart lederen bekleding en donkere 8C Design wielen. Hoezo, twee handen op één buik?

 • Gerucht: Gaat de 4C uit productie?

  door: Daan
  07 september 2016

  De Alfa Romeo 4C zou wel eens een zeldzaam collectors item kunnen worden! Vooralsnog betreft het een gerucht, maar de bij Maserati ondergebrachte productie van de Alfa Romeo 4C zou binnenkort tot een einde kunnen komen. Gevolg zou zijn dat de reeds zo unieke 4C en 4C Spider een absolute zeldzaamheid gaat worden, Alfa's klassieker van de toekomst.

 • De nieuwe MiTo is er!

  door: Daan
  08 juli 2016

  Na de komst van de nieuwe Giulia en de facelift van de Giulietta heeft ook Alfa Romeo's compacte hatchback heeft een facelift ondergaan. Het front van de MiTo is nu een stuk robuuster en is meer in lijn getrokken met de Giulia en Giulietta. Sinds vandaag is hij direct uit voorraad leverbaar!  

 • De veiligheid van de Giulia

  door: Daan
  05 juli 2016

  De nieuwe Giulia blijkt niet alleen qua rijeigenschappen een technisch wonder te zijn, ook qua veiligheid is het een record-breker. Tijdens de o-zo-belangerijke Euro NCAP veiligheidstests heeft hij niet alleen een score behaald van 5 sterren, ook haalde hij de hoogste score ooit voor de veiligheid van volwassen inzittenden.

 • Prijs & specs Giulia Quadrifoglio Performance Edition

  door: Daan
  05 juli 2016

  De Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio is nu al legendarisch. Hij is het toonbeeld van Alfa's credo: 'la meccanica delle emozioni'. Alfa Romeo trapt af met een gelimiteerde eerste serie, genaamd: Giulia Quadrifoglio Performance Edition. Vooralsnog is alleen deze versie in beperkte oplage beschikbaar, voordat de 'reguliere' Quadrifoglio beschikbaar zal komen.
   

21 - 25 van 72
 
per 
Alfa nieuws!

Welkom op de nieuwspagina! Hier vindt u niet alleen nieuws over Wim Prins, maar ook het laatste Alfa Romeo nieuws!