Alfa nieuws!

Welkom op de nieuwspagina! Hier vindt u niet alleen nieuws over Wim Prins, maar ook het laatste Alfa Romeo nieuws!

Nieuws

 • De nieuwe MiTo is er!

  door: Daan
  08 juli 2016

  Na de komst van de nieuwe Giulia en de facelift van de Giulietta heeft ook Alfa Romeo's compacte hatchback heeft een facelift ondergaan. Het front van de MiTo is nu een stuk robuuster en is meer in lijn getrokken met de Giulia en Giulietta. Sinds vandaag is hij direct uit voorraad leverbaar!  

 • De veiligheid van de Giulia

  door: Daan
  05 juli 2016

  De nieuwe Giulia blijkt niet alleen qua rijeigenschappen een technisch wonder te zijn, ook qua veiligheid is het een record-breker. Tijdens de o-zo-belangerijke Euro NCAP veiligheidstests heeft hij niet alleen een score behaald van 5 sterren, ook haalde hij de hoogste score ooit voor de veiligheid van volwassen inzittenden.

 • Prijs & specs Giulia Quadrifoglio Performance Edition

  door: Daan
  05 juli 2016

  De Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio is nu al legendarisch. Hij is het toonbeeld van Alfa's credo: 'la meccanica delle emozioni'. Alfa Romeo trapt af met een gelimiteerde eerste serie, genaamd: Giulia Quadrifoglio Performance Edition. Vooralsnog is alleen deze versie in beperkte oplage beschikbaar, voordat de 'reguliere' Quadrifoglio beschikbaar zal komen.
   

 • Actiemodel: MiTo Italia

  door: Quinten
  28 juni 2016

  Stijl en luxe waren nog nooit zo voordelig: dit is de Alfa Romeo MiTo Italia! Een speciaal actiemodel voor de Nederlandse markt, gelimiteerd tot 50 stuks. Mocht u een MiTo Italia kopen, dan beschikt u voor een bedrag van €18.950,- (vanaf prijs) over een MiTo met een zeer rijke uitvoering. Alle opties die de MiTo aantrekkelijk maken zitten erop, zoals Frau® lederen bekleding, Uconnect navigatie, getint glas en donkere 17 inch wielen. 

 • De Giulia is er!

  door: Daan
  22 juni 2016

  Na het Pre-Launch event in mei hebben we nu vol trots de eerste twee nieuwe Alfa Romeo Giulia's in ontvangst mogen nemen! Een handgeschakelde Giulia 2.2 JTDm 180pk Super in Grigio Lipari en een Giulia 2.2 JTDm 150pk in Nero Vulcano. Kom ze bij ons in Nunspeet bekijken tijdens de landelijke introductiedagen op 24 en 25 juni!

21 - 25 van 70
 
per 
Alfa nieuws!

Welkom op de nieuwspagina! Hier vindt u niet alleen nieuws over Wim Prins, maar ook het laatste Alfa Romeo nieuws!