Alfa nieuws!

Welkom op de nieuwspagina! Hier vindt u niet alleen nieuws over Wim Prins, maar ook het laatste Alfa Romeo nieuws!

Nieuws

 • De nieuwe Giulia Veloce

  door: Daan
  04 oktober 2016

  Bij liefhebbers van klassieke Alfa's moet de nieuwste Giulia uitvoering als muziek in de oren klinken: VELOCE! Een modelbenaming die we kennen van een aantal roemrijke klassiekers en Italiaans voor 'snel'. De nieuwe Giulia Veloce is een welkome tussenstap van de Giulia Super naar de Giulia Quadrifoglio, en zal zowel qua vermogen als qua uiterlijk meer sportiviteit bieden ten opzichte van de Giulia en Giulia Super.  

 • De eerste Giulia's zijn afgeleverd!

  door: Quinten
  04 oktober 2016

  Vorige week hebben we de eerste acht door ons bestelde Giulia's ontvangen, waarvan we er vier afgelopen weekeinde hebben mogen afleveren! Het betreft de eerste vier nieuwe 'klant-bestelde' Alfa Romeo Giulia's die we hebben afgeleverd, een bijzonder leuk einde van de week dus!

 • De Giulia Quadrifoglio is gearriveerd

  door: Quinten
  23 september 2016

  We hebben er naar uitgekeken: de Giulia Quadrifoglio staat in Nunspeet! Deze week hebben we de Giulia Quadrifoglio in tweevoud mogen ontvangen, beide in Rosso Competizione! Het betreft de handgeschakelde Performance Edition, met onder andere de carbon schaalstoelen, lichtgewicht wielen, carbon-keramische remmen, het Premium Harman Kardon audio systeem (14 speakers, incl. subwoofer) en Convenience Pack met o.a. Keyless Entry.

 • Bijzonder Giulietta koppel: Zo vader, zo zoon

  door: Daan
  08 september 2016

  Over smaak valt niet te twisten. Niet nodig ook, in geval van de familie Ligtenberg. Vader Jan en zoon Rob kochten onlangs respectievelijk een spierwitte Alfa Romeo Giulietta Veloce en een spierwitte Alfa Romeo Giulietta Veloce bij ons. Beide voorzien van een 240pk sterke 1750 TBi-motor, een TCT-transmissie, zwart lederen bekleding en donkere 8C Design wielen. Hoezo, twee handen op één buik?

 • Gerucht: Gaat de 4C uit productie?

  door: Daan
  07 september 2016

  De Alfa Romeo 4C zou wel eens een zeldzaam collectors item kunnen worden! Vooralsnog betreft het een gerucht, maar de bij Maserati ondergebrachte productie van de Alfa Romeo 4C zou binnenkort tot een einde kunnen komen. Gevolg zou zijn dat de reeds zo unieke 4C en 4C Spider een absolute zeldzaamheid gaat worden, Alfa's klassieker van de toekomst.

16 - 20 van 70
 
per 
Alfa nieuws!

Welkom op de nieuwspagina! Hier vindt u niet alleen nieuws over Wim Prins, maar ook het laatste Alfa Romeo nieuws!