Alfa nieuws!

Welkom op de nieuwspagina! Hier vindt u niet alleen nieuws over Wim Prins, maar ook het laatste Alfa Romeo nieuws!

Nieuws

 • Gratis HD Action-Cam bij Wintercheck

  door: Gerrit
  06 december 2016

  De winter stelt hoge eisen aan uw auto. Het zicht is minder, de kou be├»nvloedt de prestaties en het kan verraderlijk glad zijn. Dus stelt u ook hoge eisen aan de wintercheck. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat de check altijd zeer deskundig wordt uitgevoerd. Logisch, want wij kennen uw auto als geen ander. 

 • Eerste beelden Alfa Romeo Stelvio

  door: Daan
  16 november 2016

  Op de LA Motorshow en via alfaromeo.com/reveal zal Alfa Romeo haar allereerste SUV presenteren, een nieuwe en ongelofelijk belangrijke mijlpaal voor de wederopbouw van ons geliefde merk! Met de Stelvio wil Alfa Romeo inspelen op de nog steeds groeiende vraag naar SUV en richt zich hierbij op een doelgroep waarvoor nog niet lang geleden een SUV ondenkbaar was: autoliefhebbers en sportieve rijders!

 • De nieuwe Giulia Veloce

  door: Daan
  04 oktober 2016

  Bij liefhebbers van klassieke Alfa's moet de nieuwste Giulia uitvoering als muziek in de oren klinken: VELOCE! Een modelbenaming die we kennen van een aantal roemrijke klassiekers en Italiaans voor 'snel'. De nieuwe Giulia Veloce is een welkome tussenstap van de Giulia Super naar de Giulia Quadrifoglio, en zal zowel qua vermogen als qua uiterlijk meer sportiviteit bieden ten opzichte van de Giulia en Giulia Super.  

 • De eerste Giulia's zijn afgeleverd!

  door: Quinten
  04 oktober 2016

  Vorige week hebben we de eerste acht door ons bestelde Giulia's ontvangen, waarvan we er vier afgelopen weekeinde hebben mogen afleveren! Het betreft de eerste vier nieuwe 'klant-bestelde' Alfa Romeo Giulia's die we hebben afgeleverd, een bijzonder leuk einde van de week dus!

 • De Giulia Quadrifoglio is gearriveerd

  door: Quinten
  23 september 2016

  We hebben er naar uitgekeken: de Giulia Quadrifoglio staat in Nunspeet! Deze week hebben we de Giulia Quadrifoglio in tweevoud mogen ontvangen, beide in Rosso Competizione! Het betreft de handgeschakelde Performance Edition, met onder andere de carbon schaalstoelen, lichtgewicht wielen, carbon-keramische remmen, het Premium Harman Kardon audio systeem (14 speakers, incl. subwoofer) en Convenience Pack met o.a. Keyless Entry.

16 - 20 van 72
 
per 
Alfa nieuws!

Welkom op de nieuwspagina! Hier vindt u niet alleen nieuws over Wim Prins, maar ook het laatste Alfa Romeo nieuws!