Alfa nieuws!

Welkom op de nieuwspagina! Hier vindt u niet alleen nieuws over Wim Prins, maar ook het laatste Alfa Romeo nieuws!

Nieuws

 • Actie: Pack Super Veloce €995,-

  door: Quinten
  01 juni 2017

  Voor de echte Alfist is alleen deze maand voor €995 het Pack Super Veloce beschikbaar. Dit exclusieve pakket voorziet uw Giulia Super van een aantal sportieve en luxe extra's zoals die ook op de Veloce te vinden zijn! Denk hierbij aan de extra sportieve stoelen, volledig lederen interieur etc. Hiermee loopt uw voordeel op tot €3.000!

 • Alfa nummer 14: Giulia Veloce!

  door: Daan
  20 maart 2017

  Hét getal van afgelopen week was zonder twijfel 14. En nee, Johan Cruijff heeft er niets mee te maken! Enkele dagen geleden leverden wij namelijk de 14e (!) Alfa Romeo af aan volbloed liefhebber Piet uit Genemuiden. Een getal om trots op te zijn!

 • Video: Stelvio VIP Preview

  door: Daan
  12 maart 2017

  Het is u vast niet ontgaan dat de nieuwe Alfa Romeo Stelvio in Nederland is gearriveerd. Zo ook bij ons in Nunspeet! Tijdens een gezellige VIP Preview en de daarop volgende introductie dagen is de Stelvio door ons én onze klanten zeer goed en welkom ontvangen! 

   

 • Stelvio, nu op voorraad!

  door: Daan
  10 maart 2017

  Ze is er: de Alfa Romeo Stelvio is nú te bewonderen!

  Slechts een handvol grootheden behoeven nauwelijks een introductie. De Alfa Romeo Stelvio ís zo’n grootheid. Des te trotser zijn we op het feit dat de eerste SUV van Alfa Romeo per heden te bezichtigen is in onze showroom te Nunspeet!

 • Stelvio Preview-dagen bij Prins

  door: Daan
  06 maart 2017

  U zult de eerste keer dat u de Stelvio ziet nooit vergeten. Alfa Romeo’s iconische kijk op design heeft de creatie mogelijk gemaakt van een compromisloze SUV. Met de ruimte en het comfort van een auto van dat formaat, en het rijgenot en de prestaties die alleen een echte Alfa Romeo kan bieden. Een onvergelijkbaar mooi interieur, hoogstaande innovatie en een ongeëvenaarde rijervaring.

11 - 15 van 73
 
per 
Alfa nieuws!

Welkom op de nieuwspagina! Hier vindt u niet alleen nieuws over Wim Prins, maar ook het laatste Alfa Romeo nieuws!