Alfa nieuws!

Welkom op de nieuwspagina! Hier vindt u niet alleen nieuws over Wim Prins, maar ook het laatste Alfa Romeo nieuws!

Nieuws

 • Stelvio, nu op voorraad!

  door: Daan
  10 maart 2017

  Ze is er: de Alfa Romeo Stelvio is nú te bewonderen!

  Slechts een handvol grootheden behoeven nauwelijks een introductie. De Alfa Romeo Stelvio ís zo’n grootheid. Des te trotser zijn we op het feit dat de eerste SUV van Alfa Romeo per heden te bezichtigen is in onze showroom te Nunspeet!

 • Stelvio Preview-dagen bij Prins

  door: Daan
  06 maart 2017

  U zult de eerste keer dat u de Stelvio ziet nooit vergeten. Alfa Romeo’s iconische kijk op design heeft de creatie mogelijk gemaakt van een compromisloze SUV. Met de ruimte en het comfort van een auto van dat formaat, en het rijgenot en de prestaties die alleen een echte Alfa Romeo kan bieden. Een onvergelijkbaar mooi interieur, hoogstaande innovatie en een ongeëvenaarde rijervaring.

 • Nederlandse introductie Stelvio

  door: Quinten
  17 januari 2017

  De wonderen zijn de wereld nog niet uit: een SUV kan echt schitterend zijn! Vandaag hebben we (in Nederland!) de nieuwe Alfa Romeo Stelvio mogen aanschouwen! Ons vermoeden dat hij zich tussen de mooiste SUV's op de markt mag gaan scharen is vol overgave bevestigd, wat een schoonheid! Wat ons betreft de mooiste SUV op de markt, maar een andere reactie had u waarschijnlijk niet van ons verwacht...  Sinds vandaag weten we een stuk meer van de nieuwe Alfa!

 • Gratis HD Action-Cam bij Wintercheck

  door: Gerrit
  06 december 2016

  De winter stelt hoge eisen aan uw auto. Het zicht is minder, de kou beïnvloedt de prestaties en het kan verraderlijk glad zijn. Dus stelt u ook hoge eisen aan de wintercheck. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat de check altijd zeer deskundig wordt uitgevoerd. Logisch, want wij kennen uw auto als geen ander. 

 • Eerste beelden Alfa Romeo Stelvio

  door: Daan
  16 november 2016

  Op de LA Motorshow en via alfaromeo.com/reveal zal Alfa Romeo haar allereerste SUV presenteren, een nieuwe en ongelofelijk belangrijke mijlpaal voor de wederopbouw van ons geliefde merk! Met de Stelvio wil Alfa Romeo inspelen op de nog steeds groeiende vraag naar SUV en richt zich hierbij op een doelgroep waarvoor nog niet lang geleden een SUV ondenkbaar was: autoliefhebbers en sportieve rijders!

11 - 15 van 70
 
per 
Alfa nieuws!

Welkom op de nieuwspagina! Hier vindt u niet alleen nieuws over Wim Prins, maar ook het laatste Alfa Romeo nieuws!