Alfa nieuws!

Welkom op de nieuwspagina! Hier vindt u niet alleen nieuws over Wim Prins, maar ook het laatste Alfa Romeo nieuws!

Nieuws

 • 4C maatwerk: Alcantara interieurdelen

  door: Daan
  14 augustus 2017

  De Alfa Romeo 4C is een sportauto in hart en nieren. Elk detail van deze auto is gemaakt met het oog op prestaties. Gewichtsbesparing was duidelijk één van de prioriteiten tijdens het ontwikkelen van de 4C. Deze Italiaan is uitgerust met alleen het broodnodige, wat resulteert in een minimalistisch interieur. Sommige mensen willen het echter net even anders. 

 • Giulia lease actie!

  door: Quinten
  15 juni 2017

  Wilt u een Giulia leasen? Goed nieuws: de leaseprijzen op onze voorraad Giulia's zijn nu extra scherp! 

  Alfa Romeo heeft samen met FCA Capital een aantrekkelijk Excellence Operational Lease programma opgezet waardoor we u met name nieuwe voorraad Giulia's voor een scherpe leaseprijs kunnen aanbieden. Naast de aantrekkelijke lease actie geldt bij deze voorraad Giulia's uiteraard ook 'instappen en wegrijden'! 

 • Actie: Pack Super Veloce €995,-

  door: Quinten
  01 juni 2017

  Voor de echte Alfist is alleen deze maand voor €995 het Pack Super Veloce beschikbaar. Dit exclusieve pakket voorziet uw Giulia Super van een aantal sportieve en luxe extra's zoals die ook op de Veloce te vinden zijn! Denk hierbij aan de extra sportieve stoelen, volledig lederen interieur etc. Hiermee loopt uw voordeel op tot €3.000!

 • Alfa nummer 14: Giulia Veloce!

  door: Daan
  20 maart 2017

  Hét getal van afgelopen week was zonder twijfel 14. En nee, Johan Cruijff heeft er niets mee te maken! Enkele dagen geleden leverden wij namelijk de 14e (!) Alfa Romeo af aan volbloed liefhebber Piet uit Genemuiden. Een getal om trots op te zijn!

 • Video: Stelvio VIP Preview

  door: Daan
  12 maart 2017

  Het is u vast niet ontgaan dat de nieuwe Alfa Romeo Stelvio in Nederland is gearriveerd. Zo ook bij ons in Nunspeet! Tijdens een gezellige VIP Preview en de daarop volgende introductie dagen is de Stelvio door ons én onze klanten zeer goed en welkom ontvangen! 

   

6 - 10 van 70
 
per 
Alfa nieuws!

Welkom op de nieuwspagina! Hier vindt u niet alleen nieuws over Wim Prins, maar ook het laatste Alfa Romeo nieuws!