Alfa nieuws!

Welkom op de nieuwspagina! Hier vindt u niet alleen nieuws over Wim Prins, maar ook het laatste Alfa Romeo nieuws!

Nieuws

 • Stelvio Q record op de Nürburgring

  door: Daan
  06 oktober 2017

  We kunnen er de hele dag naar kijken: de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio die 'flatout' over de Nürburgring knalt! Toch had Fabio Francia er slechts 7 minuten en 51.7 seconden voor nodig, een volle 8 seconden sneller dan het laatste record voor een SUV! 

 • Alfa Romeo design brand of the year

  door: Daan
  06 oktober 2017

  Alfa Romeo dwingt respect af.. zelfs in Duitsland!

  Alfa Romeo is verkozen tot het ‘Design Brand’ van het jaar én de Stelvio is bekroond in de categorie ‘Large SUV’s’.. door Duitsers notabene! Daar valt niets meer aan toe te voegen!

 • 4C maatwerk: Alcantara interieurdelen

  door: Daan
  14 augustus 2017

  De Alfa Romeo 4C is een sportauto in hart en nieren. Elk detail van deze auto is gemaakt met het oog op prestaties. Gewichtsbesparing was duidelijk één van de prioriteiten tijdens het ontwikkelen van de 4C. Deze Italiaan is uitgerust met alleen het broodnodige, wat resulteert in een minimalistisch interieur. Sommige mensen willen het echter net even anders. 

 • Giulia lease actie!

  door: Quinten
  15 juni 2017

  Wilt u een Giulia leasen? Goed nieuws: de leaseprijzen op onze voorraad Giulia's zijn nu extra scherp! 

  Alfa Romeo heeft samen met FCA Capital een aantrekkelijk Excellence Operational Lease programma opgezet waardoor we u met name nieuwe voorraad Giulia's voor een scherpe leaseprijs kunnen aanbieden. Naast de aantrekkelijke lease actie geldt bij deze voorraad Giulia's uiteraard ook 'instappen en wegrijden'! 

 • Actie: Pack Super Veloce €995,-

  door: Quinten
  01 juni 2017

  Voor de echte Alfist is alleen deze maand voor €995 het Pack Super Veloce beschikbaar. Dit exclusieve pakket voorziet uw Giulia Super van een aantal sportieve en luxe extra's zoals die ook op de Veloce te vinden zijn! Denk hierbij aan de extra sportieve stoelen, volledig lederen interieur etc. Hiermee loopt uw voordeel op tot €3.000!

6 - 10 van 72
 
per 
Alfa nieuws!

Welkom op de nieuwspagina! Hier vindt u niet alleen nieuws over Wim Prins, maar ook het laatste Alfa Romeo nieuws!