4C Spider Experience day

Op zaterdag 3 oktober organiseren wij speciaal voor Prins klanten de 4C Spider Experience Day! Wij hebben de 4C en de 4C Spider uitvoering aan de tand gevoeld tijdens onze Prins ItaliĆ« Tour, een ervaring die we onze klanten niet willen onthouden! Wilt u hem bewonderen en het unieke gevoel ervaren dat de 4C aan zijn bestuurder overbrengt? Dan is dit uw kans! Schrijf u snel in voor de 4C Spider Experience Day bij Wim Prins.

Plaatsnemen in de Alfa Romeo 4C Spider is een entree in een wereld waarin sportiviteit samengaat met high tech en pure klasse. De open 4C Spider weegt 974 kg. De 1750 TBi levert 240 pk, waardoor hij accelereert in 4,5 seconden naar 100 km/h. Dankzij het lage gewicht en het koppel onderin is de 4C heer en meester op bochtige binnenwegen! 

Tijdens de Experience day kunt u onder begeleiding van de beste instructeurs van GP Elite genieten van het waanzinnige gevoel van de 4C. En bewonder daarna de 4C Spider onder het genot van een kopje koffie en een lekkernij.

De Experience day vind plaats op zaterdag 3 oktober van 10:00 uur tot 17:00 uur. Wij verwelkomen u graag in onze Alfa Romeo showroom. Bent u erbij als we om 10:30 het doek eraf trekken? Redt u dat niet qua tijd dan zien we u graag ergens tussen 10:00 en 17:00 verschijnen! Schrijf u snel in voor de 4C Spider experience day!

 

Experience the Alfa Romeo 4C Spider

Bekijk de officiele video van de Alfa Romeo 4C Spider. Als officiele Alfa Romeo dealer kunnen we niet wachten om de 4C Spider uit voorraad leverbaar te hebben! Wilt u een van de eerste 4c's van Nederland kopen, neem dan contact met ons op! Saluti, Wim Prins!