Alfa Romeo 4C dashboard alcantara 1

4C maatwerk: Alcantara interieurdelen

De Alfa Romeo 4C is een sportauto in hart en nieren. Elk detail van deze auto is gemaakt met het oog op prestaties. Gewichtsbesparing was duidelijk één van de prioriteiten tijdens het ontwikkelen van de 4C. Deze Italiaan is uitgerust met alleen het broodnodige, wat resulteert in een minimalistisch interieur. Sommige mensen willen het echter net even anders. 

Dat de eigenaar van deze specifieke 4C Launch Edition een liefhebber is met stijl, dat wisten we al. Achter de deuren van zijn garage staan o.a. een Alfa 8C Spider en een Alfa SZ. Voor zijn 4C had hij nog plannen. Het interieur van deze rode sportwagen is minimalistisch. Hij heeft altijd een beeld voor zich gehad van de perfecte 4C en u raadt het al; die heeft een alcantara dashboard. Wij zijn vereerd dat wij dit samen met onze vaste specialist voor hem hebben mogen realiseren. Zelden ziet men zo'n perfecte combinatie van stijl en sportiviteit!

Dit is absoluut een opwaardering die u en ons als liefhebbers doet smullen! Heeft u interesse in een alcantara dashboard, deurpanelen en andere interieurdelen? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Dit kunt u doen via receptie@wimprins.nl of telefoonnummer 0341-257014