Alfa nieuws!

Welkom op de nieuwspagina! Hier vindt u niet alleen nieuws over Wim Prins, maar ook het laatste Alfa Romeo nieuws!

Nieuws

 • Coming in hot: Giulia GTAm in Nunspeet !

  door: Daan
  06 juli 2021

  We mochten proeven van de verpletterende charmes die de bloedsnelle Alfa Romeo Giulia GTAm te bieden heeft. En waar kan dat beter dat op het vernieuwde circuit van Zandvoort? Na een ochtend flink asfalt beuken had Alfa Romeo nog een leuke verrassing voor ons in petto: aan Prins de eer om als eerste Hollandse dealer de extreem ‘driftige’ schone uit la bella Italia mee naar huis te nemen.

 • Giulia en Stelvio MY2020

  door: Daan
  20 november 2019

  Exclusieve technologische upgrades evolueren rijdynamiek. Een nieuw infotainmentsysteem met online diensten, touchscreen en volledig nieuwe Human Machine Interface (HMI). Nieuwe rijassistentiesystemen (ADAS) en niveau 2 autonome rijsystemen. Nieuw ontworpen interieurs en nieuwe scherm-layout voor superieur bedieningscomfort. Nieuw kleurengamma en range-opbouw met iconische namen voor modelvarianten.

  De nieuwe Giulia en Stelvio van modeljaar 2020 staan 1e kwartaal 2020 in de showroom bij de Alfa Romeo-dealer en worden geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie!

 • Concept: Alfa Romeo Tonale

  door: Daan
  01 maart 2019

  Met de onthulling van de nieuwe Tonale conceptcar van een middelgrote cross-over op de Internationale autosalon van Genève 2019, betreedt Alfa Romeo de wereld van de elektrische auto. De Tonale is de eerste plug-inhybride en ook de eerste middelgrote cross-over van het merk. Hij herschrijft de regels voor dit snelgroeiende segment met typische Alfa Romeo-kenmerken als Italiaanse stijl en ongeëvenaard rijplezier.

 • Alfa Romeo Wintercheck 2018

  door: Daan
  13 november 2018

  Vanaf 15 november 2018: wintercheck uw Alfa Romeo!

  De winter stelt hoge eisen aan uw auto. Het zicht is minder, de kou beïnvloedt de prestaties en het kan verraderlijk glad zijn. Om er zeker van te zijn dat uw Alfa Romeo u veilig de winter door brengt, kunt u ook dit jaar weer bij ons terecht voor een zeer uitgebreide wintercheck! 

 • Bart: 88 jaar & still going fast

  door: Daan
  27 juli 2018

  Sommigen mensen pretenderen autogek te zijn, anderen bewijzen het. Bart bijvoorbeeld, heeft met zijn 88 jaar levenservaring een indrukwekkende historie met Italiaanse schoonheden weten op te bouwen. Zojuist heeft hij daar een hele fraaie aan toegevoegd: een Alfa Romeo Giulia Veloce met 2,0 liter turbomotor en een kleurstelling die al net zo bloedsnel oogt als de Veloce is!

1 - 5 van 73
 
per 
Alfa nieuws!

Welkom op de nieuwspagina! Hier vindt u niet alleen nieuws over Wim Prins, maar ook het laatste Alfa Romeo nieuws!