• Evento Solo Alfa ROmeo

Speciaal voor u als Alfa liefhebber!

Denkt u aan “la dolce vita”, dan denkt u aan Italië én Alfa Romeo. Tijdens Evento Solo Alfa Romeo op 28 en 29 november wordt u getrakteerd op al het moois dat het land van de tricolore voortbrengt. Niet alleen kunt u genieten van een keur aan historische Alfa Romeo’s en kunt u de Alfa Romeo 4C van dichtbij bekijken, ook laten wij u graag meegenieten van een prachtige Alfa Romeo 8C. Bovendien kunt u deelnemen aan diverse workshops en mag u ons laten zien of u de snelste bent in ons pitstop game. De kleinste Alfisti kunnen bewijzen wat ze waard zijn op het circuit in onze race simulator. 

Vrijdag

Op vrijdag 28 november is de showroom vanaf 19.00 uur exclusief geopend voor Alfisti en relaties van ons bedrijf. U wordt dan niet alleen getrakteerd op bijzondere Alfa Romeo’s, onze lifestyle partners kleden deze avond aan met o.a. heerlijke Italiaanse delicatessen en prachtige Italiaanse wijnen. Bovendien geeft Alfa Romeo Nederland u een kijkje in de keuken en zal Marketing Manager Pim Bleijenberg u meer vertellen over de toekomst van dit sportieve merk. 
 
 

Zaterdag

Op zaterdag 29 november bent u welkom vanaf 10:00 uur tot 16:00 uur. U kunt dan natuurlijk een kijkje komen nemen bij alle mooie Alfa's! Daarnaast kunt u uw stuurkunsten laten zien op de race-simulator, maakt de Barista een perfecte Italiaanse koffie voor u en is de PrinsClassics loods geopend voor bezichtiging (er rijdt een Piaggio pendeldienst heen en weer). Ook op zaterdag geld de speciale kortingsactie op nieuwe en gebruikte Alfa Romeo's! 
 

Wat is er te doen:

- Presentatie Alfa Romeo Nederland  Alleen op vrijdagavond
- Pitstop challenge  Alleen op vrijdagavond
- Expositie historische Alfa Romeo’s
- Diverse sportieve modellen als de 4C en
  MiTo en Giulietta Quadrifoglio Verde
- Alfa Romeo 8C
- Rijden in een 4C
- Stand corsa Italia Magazine
- Italiaanse lekkernijen
- Barista
- Poetsdemonstratie
- Race simulator
- Unieke korting voor Alfisti tot wel €2.500,- 
- € 1.750,- extra inruil 
- Piaggio pendeldienst naar de PrinsClassics loods

Actie: €100,- korting per jaar voor trouwe Alfa rijders!

Tijdens Evento Solo Alfa Romeo bieden wij u als trouwe Alfa Romeo rijder een unieke korting. Want voor elk jaar dat u Alfa Romeo rijdt, ontvangt u € 100,- korting op uw volgende Alfa Romeo. Uw voordeel kan oplopen tot wel € 2.500,-! Het geldt overigens voor onze volledige voorraad nieuwe en gebruikte Alfa Romeo’s. 


 

 

Actie: €1750,- korting voor kersverse Alfa rijders!

Bent u toevallig zelf voorzien, maar weet u zeker dat u een vriend of kennis net zo enthousiast kan maken voor het merk Alfa Romeo, dan bieden wij een unieke kennismakingsaanbod. Want brengt u een nieuwe klant aan, dan ontvangt deze een korting van maar liefst € 1750,-. Daarbovenop ontvangt u als beloning een uniek Alfa Romeo aandenken.


 

 

* Bovengenoemde acties zijn alleen geldig tijdens het evenement op 28 & 29 november 2014. Vraag naar de voorwaarden. 

Schrijf u hier in!

Dit evenement is reeds geweest... Heeft u het gemist, schrijf u dan onderaan de website in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanstaande evenementen!