Uw Alfa in ere hersteld.

Volgens de statistieken is iedere automobilist eens in de 5 jaar aan de beurt. Gelukkig blijft het meestal bij blikschade. Toch is het van belang dat het herstel snel en professioneel wordt behandeld. Zo daalt uw auto niet in waarde en bent u weer snel op weg. Daarom werkt Wim Prins samen met een erkend schadeherstelbedrijf. Ervaren Alfa-monteurs behandelen de de- en montage, waarbij gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen. De schadespecialisten zorgen voor het herstellen van de carrosserie. Een professioneel herstelde auto geeft u een veilig gevoel en ruilt u met een gerust hart in.
 
Verzekeringstechnisch mogen wij nagenoeg voor alle verzekeringsmaatschappijen schades herstellen. We hebben tevens een baliefunctie voor schadegarant, dus ook in dat geval kunt u bij ons terrecht! Meer weten? Neem contact met ons op of plan hier uw direct uw afspraak.

 

Wij weten hoe uw Alfa in elkaar zit!

'Wanneer er aan uw auto een schade is hersteld moet hij er eigenlijk op vooruit gaan. Een nieuw gespoten deel is mooi, maar niet wanneer er kleurverschil is met de andere delen. Ook moet alles perfect aansluiten, naden moeten evengroot zijn en alles moet correct worden vastgezet. Dat klinkt misschien simpel, maar er komt veel bij kijken! Wij zijn vakkundig en weten exact hoe een Alfa in elkaar behoort te zitten. We zijn secuur, maar hebben daarnaast ook alle originele montage-materialen in huis die daarbij nodig zijn!

Een schade is pas echt vervelend wanneer hij niet goed hersteld wordt!'

Anton Bouw, schadeexpert bij Wim Prins