• Shuttle en bus

Wat mogen we voor u betekenen?

Aan Alfa’s werken. Dat is waar we goed in zijn en waar we groot mee zijn geworden. We hebben vakmannen in huis die jarenlange ervaring hebben met het merk. Vakbekwame monteurs die continue worden bijgeschoold. Zij hebben een moderne en goed geouttileerde werkplaats tot hun beschikking waar ze uw auto in topconditie kunnen houden.

Gespecialiseerd en betrouwbaar Alfa Romeo Onderhoud

Geavanceerde apparatuur, kennis van zaken en een uitgebreide voorraad onderdelen. Dit is de plaats waar Alfa Romeo's van alle bouwjaren in uitstekende conditie worden gehouden. 

Lees meer over Alfa Romeo onderhoud »

Originele Alfa Romeo onderdelen

Een uitgebreide voorraad originele onderdelen. Hier wordt ervoor gezorgd dat de onderdelen op de plank liggen en dat de monteur de juiste delen heeft voor uw auto. Zowel voor moderne als klassieke Alfa's hebben wij onderdelen. Zoekt u een specifiek onderdeel? Laat het ons weten!

Neem contact op met het magazijn »

Ruitschade? 

We kennen allemaal de eeuwige reclames van de bekende autoglas-garages. Waarom u naar ons zou gaan? In tegenstelling tot de autoglas-garages zijn de ruiten en alle daarbij komende onderdelen die wij monteren originele Alfa Romeo onderdelen. 

Lees waarom wij uw ruitschade behandelen »

Alfa Romeo aircoservice.

Een airconditioning wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe. U rekent erop. Een airco is echter niet onderhoudsvrij. In een jaar tijd verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. 

Lees meer over onze airco service »

Uw Alfa Romeo verzekeren bij Wim Prins?

Verzekerd en trots wegrijden in uw nieuwe Alfa. Wij verzorgen graag uw autoverzekering, zodat u zorgeloos kunt uitkijken naar de aflevering van uw auto. Natuurlijk bepaalt u zelf hoe compleet u uw auto verzekert en wij garanderen u concurrerende prijzen bij erkende maatschappijen.      

Uw persoonlijke Prins pagina

Op uw persoonlijk pagina kunt u online een werkplaatsafspraak maken en online uw persoonlijke gegevens bijwerken. Zo bent u direct verbonden met zowel onze digitale planning als uw gegevens in onze database. 

Ga naar uw persoonlijk pagina »

Schadeherstel met originele Alfa Romeo onderdelen

Volgens de statistieken is iedere automobilist gemiddeld eens in de vijf jaar aan de beurt. Gelukkig blijft het meestal bij blikschade. Toch is het van belang dat het herstel snel en professioneel wordt behandeld. Zo daalt uw auto niet in waarde en bent u weer snel op weg. 

Lees meer over schadeherstel »

Alfa Romeo Accessoires en Merchandise

Het zijn de details die het verschil maken. Wie denkt dat een Alfa mooier wordt door extreme bumperkits en spoilers te monteren slaat de plank mis. Hoe het wel moet? Met originele accessoires. Subtiele en stijlvolle details. Minimale optische updates. 

Bekijk ze in de PrinsShop »

Lakbehandeling

We weten allemaal dat in de loop der jaren het lakwerk van uw auto dof kan worden of zelfs kan verkleuren. Zonlicht, het weer, regelmatig wassen, maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. 

Lees meer over lakbehandeling »

Extra Garantie op uw Alfa Romeo

Alfa Romeo Extra Garantie biedt de zekerheid van jarenlang onbezorgd rijplezier dankzij een van de meest uitgebreide garantiestelsels op de markt. Mocht u gedurende de looptijd pech of problemen met uw auto krijgen, dan kunt u rekenen op de professionele hulp van het Alfa Romeo-servicenet. Neem contact met ons op voor meer informatie.