• De nieuwe MiTo 2016

De nieuwe Alfa Romeo MiTo

De Alfa Romeo MiTo biedt evenveel, zo niet meer, rijplezier als Alfa Romeo's grotere modellen. Ook aan karakter, dynamiek, veiligheid en entertainment komt Alfa Romeo's compacte hatchback niets tekort. Daarbij heeft de compacte hatchback onlangs een facelift ondergaan, waardoor hij nu niet alleen meer op de Giulia en Giulietta lijkt maar ook een robustere look heeft gekregen. 

Het uiterlijk van de nieuwe Alfa Romeo MiTo

De nieuwe Alfa Romeo Mito heeft een serie gerestylede features. Het sportieve karakter  is nog meer benadrukt en hij heeft stijlkenmerken die overeen komen met de nieuwe Giulia en nieuwe Giulietta. Uiteraard is de Italiaanse stijl, technologische vooruitstrevendheid en het ongekende rijplezier dat we kennen van de MiTo behouden.

Wijzigingen in het uiterlijk zijn onder andere een nieuwe voor- en achterbumper, een grille in Alfa's nieuwe huisstijl, koplampen met carbon binnenwerk, nieuwe kleuren, nieuwe wielen en uiteraard is het nieuwe logo op de voorbumper en achterklep te vinden.

Het interieur is op een paar kleine details ongewijzigd gebleven. Er zullen wat nieuwe kleurcombinaties beschikbaar komen, de carbon Sabelt stoelen zijn minimaal gewijzigd en het nieuwe logo is terug te vinden op het stuurwiel en op de stoelen. 

Motoren, uitvoeringen en prijzen van de nieuwe MiTo

MiTo 1.4 80pk 25% bijtelling € 17.950,-
MiTo 1.4 Super 80pk 25% bijtelling € 19.750,-
MiTo 0.9 Turbo TwinAir Eco 100pk 21% bijtelling € 18.850,-
MiTo 0.9 Turbo TwinAir Eco Super 100pk 21% bijtelling € 20.650,-
MiTo 1.4 Turbo TCT Super 140pk 25% bijtelling € 24.450,-
MiTo 1.4 Turbo TCT Veloce 170pk 25% bijtelling € 27.450,-
MiTo 1.3 JTDm Eco 90pk 21% bijtelling € 19.950,-
MiTo 1.3 JTDm Eco Super 90pk 21% bijtelling € 21.750,-

 

Alfa Romeo MiTo Super

 

Voor de Super uitvoering van de MiTo geldt hetzelfde als bij de gelijknamige uitvoeringen van de Giulietta en de Giulia. Het is de meest luxe uitvoering, voorzien van een heel scala aan luxe extra's. De exacte uitvoerings specificaties volgen..

Alfa Romeo MiTo Veloce

Veloce is Italiaans voor 'snel'. De MiTo Veloce is dan ook de meest krachtige MiTo, met een 170pk sterke 1.4 Turbo en razendsnel schakelende TCT versnellingsbak. Tevens is de Veloce uit te voeren met speciale 18 inch wielen en Sabelt carbon sportstoelen. Grote Brembo remmen zijn overigens standaard op de MiTo Veloce! 

De nieuwe Alfa Romeo MiTo kopen?

U prefereert een auto met karakter, elegantie en sportiviteit? Dan bent u een graag geziene gast in huize Prins. Graag tot snel!

Wim Prins & Quinten Immink
Verkoop Alfa Romeo
Wim visitekaartkopie Quinten