Alfa Romeo GT

Alfa Romeo GT

Model
GT
Type
3.2 V6 Distinctive | Bose | Blu Digione | 18'' Toora | Leer
Fabriekskleur
Blu Digione
Transmissie
Handgeschakeld
KM Stand
106.022 km
Bouwjaar
2006
Brandstof
Benzine
Garantie
Garantie in overleg

In opdracht van een klant: Alfa Romeo GT 3.2 V6, Blu Digione!

Misschien is dit wel hét succesnummer van Alfa Romeo geweest in de zero’s.. Een echte Italiaanse schoonheid met de magische Busso 3.2 V6 zoals we die ook in de eveneens geliefde GTA modellen vinden. Tuurlijk zijn de GTA versies van de 147 en 156 enorm gaaf, maar is de ‘Gran Turismo’ met een juweel van een motor niet een meer ‘tot de verbeelding sprekende’ Alfa? En dat is precies waar u als liefhebber voor warmloopt: een auto die uw liefhebberij beantwoord op ieder vlak.

Een nette GT 3.2 is inmiddels echter een unicum geworden. En wenst u ook nog een unieke kleur? Dan kunt u vaak lang wachten tot die kans zich voordoet. Deze GT kunt u dan ook gerust zien als een buitenkans! Uitgevoerd in het zeer zeldzame Blu Digione (ook wel Blu Montecarlo genoemd) met lichtgrijs leder. De originele 18 inch spaakwielen zijn een must op de GT 3.2, en daarnaast is dit exemplaar voorzien van Bose audio en navigatie. Daarnaast is de historie bij ons bekend, de eigenaar betreft namelijk een graag geziene gast in huize Prins..

Dus bent u die liefhebber die erkent dat dit een uniek exemplaar is, en bent u bij toeval ook nog eens op zoek naar een GT 3.2? Dan zien we u graag in Nunspeet!

Cordiali Saluti,
team Wim Prins

Airco (automatisch)
Bose audio
Cruise control
Lederen bekleding
Lichtmetalen velgen 18"
Metaalkleur
Navigatie
parkeersensor achter
 
 
 
 

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie hierover.