Alfa Romeo Brera

Alfa Romeo Brera

Model
Brera
Type
1750 TBi Ti 200pk , slechts 15000km!
Kleur
Wit
Transmissie
Handgeschakeld
KM Stand
15.024 km
Bouwjaar
2010
Brandstof
Benzine
Garantie
6 Maanden

Een waanzinnig mooie Alfa Romeo Brera in zeer begerenswaardige Ti-uitvoering, met slechts 15.000 kilometer ervaring! Deze prachtige Alfa is werkelijk als nieuw, zowel optisch als technisch, en heeft alles mee!
Om te beginnen de aandrijflijn: met de krachtige 1750 TBi-motorisering komt de sportieve inborst van dit snaarstrakke, witte pareltje perfect tot zijn recht. De 200 beschikbare pk’s op de voorwielen zijn altijd bij de les en zorgen voor toonaangevende prestaties.

Qua uiterlijk vertoon blijft er eveneens niets te wensen over. Het maagdelijke Bianco lakwerk is als een droomjurk op de mooiste dag van je leven: tijdloos, vol emotie en buitengewoon treffend. Kortom: volmaakt! Om nog niet te spreken van de matgrijze Ti-velgen in formaat 19 inch… In combinatie met de rode remklauwen van Brembo die achter de smaakvolle spaakvelgen schuilgaan, zorgen ze voor een oogstrelende contrast.
Naast de prachtig gestileerde carrosserie, verkeert ook het interieur in absolute nieuwstaat. Het zwarte leder lijkt amper te zijn aangeroerd en is volledig in harmonie met de zwarte hemelbekleding. Rode stiksels in het sportstuur en de versnellingspook steken bijzonder fraai af bij het zwarte binnenste, en ademen pure passie voor stijl en performance. Dat doen ook de in aluminium gegoten sportpedalen en dito dashboardafwerking. De benijdenswaardige Ti-badge in de stoelen laat er geen twijfel over bestaan: dit is een Brera zoals een Brera bedoeld is!
Meer weten, zien, ruiken, voelen, proeven? U bent van harte welkom in onze showroom te Nunspeet!

Met hartelijke groet,
Prins Alfa

aluminium interieur afwerking
Aluminium sportpedalen
Audiobediening op het stuurwiel
Brembo remmen
Climate control
Cruise control
Lederen bekleding
Lichtmetalen velgen 19"
Pack TI
Panoramadak
Parkeersensoren achter
Radio/CD speler
Rosso remklauwen
Sportstuur
Zwarte hemelbekleding